AS YILDIZ YEMEK
KALİTE & HİJYEN
KALİTE ve HİJYEN SÜRECİMİZ
Yemeğin hijyen ve kalitesini ‘’tarladan sofraya ulaşıncaya kadar’’ olan takip sistemi ile ISO kalite standartlarının yönetimi doğrultusunda koruma altına aldık. Bu anlamda Hammadde Seçimi,Depolama, Hazırlık Süreci, Ayırma, Yıkama, Doğrama, Pişirme Süreci, Paketleme Süreci, Taşıma Süreci, Servis Süreci gibi tüm aşamaların proses kontrolleri yapılarak kayıt altına alınmaktadır.
Kendi iç denetimlerimizin yanı sıra, dışarıdan denetim desteği alarak; tüm üretilen ürünlerden 72 saat saklanmak üzere 4 C derecedeki dolapta tutulan yemek numunelerinden, personel elinden ve kullanılan ekipmanlardan kültür alınarak laboratuarlarda incelenmektedir. Çalışan personellerimize periyodik olarak verilen eğitimler ışığında hijyen kültürü oluşturulmakta ve portör muayeneleri periyodik olarak yapılarak; müşterilerimizin beslenme sağlıklarını kurumumuza emanet etmelerinin sorumluluğunu almaktayız.
LABORATUAR ÇALIŞMALARI
Tedarikçi numunesi başta olmak üzere, üretimin her aşamasında ve personel hijyenine kadar her türlü analiz, anlaşmalı olunan akredite laboratuarların teknik kadrosu tarafından yapılmaktadır.
Anlaşmalı olduğumuz akredite laboratuar, bu çalışmaları her ay periyodik olarak, üretim noktalarımızdan ve projelerimizden yemek, su, personel el, ekipman yüzey, kullanılan aletler ve hava numuneleri alır. Kendi ortamlarında detaylı mikrobiyolojik analizler yaparak sonuçlarını bizlerle paylaşır. şeffaf bir hizmet anlayışımız olduğu için bizlerde bu sonuçları müşterilerimizle paylaşırız.
Bütün bu çalışmaların yanında yasal sürecin gerektirdiği gibi üretilen tüm yemeklerin numuneleri alınarak 72 saat muhafaza edilir.
Personelimizin Hepatit - B dahil tüm sağlık ve portör muayeneleri periyodik olarak yaptırılır ve sonuçlar müşterilerimize de ulaştırılır.