AS YILDIZ YEMEK
HAKKIMIZDA
As Yıldız Yemek Hizmetleri
Kuruluş ve Hedefleri
Gün geçtikçe temposu artan iş yaşamı ve ağırlaşan rekabet koşulları, her türde ve büyüklükteki işletme için insan kaynakları merkezli bir verimlilik anlayışını zorunlu kılmıştır.
Araştırmalar, istenilen performansa sahip bir personel profili oluşturmanın vazgeçilmez koşulunun, mutlu ve dinamik insan kaynağı olduğunu göstermiştir. Bunu sağlayan faktörlerden en önemlisi de hiç kuşkusuz, çalışanların beslenme ihtiyaçlarının dengeli, düzenli ve hijyenik olarak karşılanmasıdır.
Bu anlayışla kendine özgü bilimsel ve kültürel çerçevesi giderek netleşen toplu yemek sektöründe, uzun yıllardır hizmet veren Asyıldız Yemeğin geçmişi 1973 yılında başlayan Restaurant işletmeciliği, 1982 yılından beri hazır yemek sektöründe hizmet vermekteyiz. Aynı yıl içerisinde toplu tüketimde de büyük bir ihtiyaç olduğunu görüp, bu alanda istenilen kalitede hizmet verecek bilgi, deneyim ve alt yapıya sahip olduğumuza inanarak bu yükü Asyıldız Yemek’i temellerini attık.
Ayrıca 2006 yılından itibaren Restaurant işletmeciliği, Tekne, Piknik, Gezi, Tur ve Kongre Organizasyonları ve yemeklerini Uluslar arası kalite standart ve lezzetiyle bugüne kadar faaliyet göstermekteyiz.
44 yıllık deneyim, 20.000 kişi/gün kapasite ve 100’ü aşkın çalışanıyla yalnızca İstanbul’un değil, Türkiye’nin her köşesinde hatta Dünya’nın her yerinde var olmayı hedeflemekteyiz.‘’AS YILDIZ SİZLERİN VARLIĞI İLE PARLAYACAKTIR.‘’
Detayla Gelen Mükemmellik İçin...
1972'den Bugüne...
Deneyimimiz ve 20.000 kapasiteli mutfağımızda sizler için yemek üretiyoruz ve ulaştırıyoruz. İstediğiniz her ilde ve ülkede hizmet veriyoruz. Catering ve butik hizmetlerle bir telefon kadar yakınız. Özel ekmek ve tatlı çeşitlerimizi bünyemizde gıda mühendislerimiz, gıda teknikerlerimiz ve diyetisyenlerimiz kontrolünde üreterek sunuyoruz. ISO, HACCP, TSE uygulamalarımız kalitemizin kanıtıdır.
Değerli kurumunuz yetkilileri ile tanışıp hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi verebilmek ve kurumunuz ekonomik menfaatleriniz ile kalitesini yükseltmek ve korumak için, uygun bir gün ve zaman diliminde görüşmek istiyoruz. Şimdiden ayıracağınız değerli vaktiniz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
ÜRETİM TESİSİ
Üretim alanındaki tüm bölümlerimiz ( Mal kabul, sebze-meyve ön hazırlık bölümü, et hazırlık bölümü, unlu mamüllerbölümü, kuru gıda deposu, ambar deposu, her bir ürün çeşidi için soğuk depolar, pişirme ve porsiyonlama bölümü, kazan yıkama ve bulaşıkhane bölümleri ) çapraz bulaşmayı önlemek amacıyla birbirinden ayrılmıştır.
Sektöre ait teknolojik gelişmeler, kalite ve yönetim sistem değişiklikleri takip edilerek proseslerimize entegre edilmektedir. Üretimde kullanılan konveksiyonel fırınlar ile gıdaların besin değerlerini kaybetmeden pişirilmesi sağlanır.
Sunuma hazır ürünlerin sıcaklık ve duyusal kontrolleri yapılıp, şahit numuneler alınarak 4-8 0C deki numune dolabında 72 saat muhafaza edilirler. Üretim Planlama-Sevkiyat ‘ın belirlediği program dahilinde, Gıda Mühendisinin kontrolünde soğuk ve sıcak zincir korunup ürünün bulaşmaya ve bozulmaya maruz kalmadan hijyenik bir şekilde sevk edilmesi sağlanarak, siz değerli tüketicilerimize daha sağlıklı ve daha doğal bir ürün sunmaya çalışılmaktadır.